2011. július 31., vasárnap

szép napot

Több heti kézimunkám eredményét mutatom nektek na jó ez annyira nem igaz mert tegnap volt tű a kezemben:))

2011. július 28., csütörtök

Itt van az ősz,itt van újra.....

Sajnos képekkel nem szolgálhatok,semmit sem alkottam.Csak a befőzés.De jövő héttől 2 hét szabi és remélem lesz időm mindenre.Azért szurkoljatok hogy egy kis jó idő legyen.Szóval holnap 1 től VAKÁCIÓ.

2011. július 17., vasárnap

Az ígéret szép szó...

az első adag ami átlényegült paradicsom lekvárrá és már dunsztba van:))

ezt este benn fényképeztem

ezt ma délelőtt a napon
Mutatom a csodálatos fehér lilomot és a mai kézimunkát::)))Bár az is igaz hogy ilyen nyugodt vasárnapunk már régen volt.Imi töri a mogyorót ,én meg elkezdtem a blúzom másik felét.Szóval béke,nyugalom és a remény hogy 2 hét múlva 2 hét szabi:))jó hetet mindenkinek:))

2011. július 15., péntek

kép, keretben és a többi kézimunka:))

a keretes kép:))lehet egy sima keret jobb lett volna?:))

a vasárnapi program:)

tudja valaki hogy ez mi?tippelni lehet.

jázmin

kanna virág

fukszi újra virágban
Keretbe került a kép.Lehet hogy annyira nem illik hozzá de most ez így sikerült.Annak örömére hogy ez megtörtént kijutottam a kertbe és ott is tevékenykedtem.Persze ez így könnyű hogy Imi gondozta én meg betakarítom.Holnap szülinapi buli,aztán vasárnap jön a "fekete"leves,illetve piros ,mert paradicsom eltevés a program.De azért hogy holnap se legyek tétlen Csákánydoroszlóba menet viszem  a kötésem és mint utas nyugodtan köthetek:))mindenkinek jó hétvégét.

2011. július 13., szerda

újra itt.

barátnőmmel ejtőzve

készült a vasárnapi ebéd

nagyon finom lett

a "nagy"mű

kicsit közelebbről
Mozgalmas időszak van mögöttem:)na jó ez vicc volt:)a melegtől szinte behaltam.Felüdülés volt szombaton a szokásos talink amit még az is megkoronázott hogy klímás a Pláza:))Nagyon vártam már hogy találkozzunk megint és meglessem ki mit alkotott.Nagyon jó hangulat volt csak  olyan hamar elrepült az idő.Most aztán lehet várni a következő alkalmat.Elkészült végre a kép épp időben mert ha minden jól megy akkor szombaton kapja meg az ünnepelt.
Itthon is zajlanak az események ,hangyásodok belül és persze a lakás is:))Mindenki hozzám akar jönni lakni,nem is értem.A várost felbolydító szárnyas hangyákból is kaptunk ízelítőt sajnos.
A kertet minden este öntözni kell mert nem teremne semmi,a paradicsomunk nagyon érik úgyhogy a következő menet az az eltevés lesz.
Most x szemest ne várjatok tőlem mert szeretném befejezni a kötött blúzomat.lopom rá az időt mert vagy ez vagy az.De remélem  a következő tali arra kész lesz.kevesebb meleget és jó munkát mindenkinek.