2012. április 24., kedd

egy kis virág:)így tavasszal

japán birs
Szív virág
selyem mályva
igy elszaporodott az árvácska
amarilisz dupla
szimpla és dupla

2012. április 8., vasárnap

Sziasztok.

Mira okítja Lülüt

TDT 4 hónapja
Sajtos napraforgó kalács lánykorában:))
A sajtos és az édes napraforgóm,a sima kalácsot le sem fényképeztem.
Míra a bölcsiben tojást festegetett.
Hát eljött a húsvét is.Kicsit fáradtan indult és nagyon borongósan is.Aztán úgy alakult hogy elég sok időm lett varrni és befejeztem az áprilist is.Annyira látszik a kész képeken hogy mikor vagyok rosszabb passzban mert akkor elfelejtek számolni.Először bosszantott de aztán rájöttem hogy milyen jó lesz visszaemlékezni arra hogy minden hónapnak megvan a története.
Míra (Imi unokája aki igy nekem is unoka lett)egyre jobb barátságba kerül Lülüvel.Igaz most már a kutya tart a picitől.
Lujzi a papagáj nagyon rendes ,hagy bennünk aludni csak én kapok frászt ha Imi kiengedi repülni.Hát elég gyáva nyúl vagyok úgy néz ki.
Ma bepakoltuk a virágjainkat újra mert ha fagy,nagyon nem szeretném ha tönkre mennének.Pedig annyira jó volt már kimenni a kertbe és élvezni  a napot.De bízom benn hogy ez csak átmeneti lesz és nagyon hamar visszajön a jó idő.
Készülök nagyon a nyárra,Attila fiam nem jön az idén haza így én utazom 2 hétre New Yorkba:))Nagyon várom már mert azért nagyon rossz ilyen ritkán látni őket.Igaz igy meg Imiék maradnak maguk 2 hétre:))
További szép napokat mindenkinek.

2012. április 1., vasárnap

Tavaszodunk:))

Primula vagy kankalin?


igaz nem nagyon látszik de a trikolor árvácska ezrével szaporodik

Körte fánk először virágzik

Új lakónk Lujzi

Az ötletet Erikától "loptam"most legalább tudom Attiláéknál mennyi az idő:))
Hát megint megy az idő.Valahogy a hímzés nem nagyon megy ,dagad kezem ,lábam:((Na meg megindult a kert is és ha lehet megyünk ki.
Új lakónk lett.Imi az 50.szülinapjára tamariska bokrot az 52.re egy nimfa papagájt kapott.A névválasztás mint látjátok nagyon kreatív volt.A fiaim szerint mert a madár is annyit beszél mint én.Aki kicsit is ismer tudja az igazságot.Na jó tényleg jó a beszélőkém:))
Ma szeretném a TDT  naptáramból varrni az áprilist.Szoknom kell a szemüvegem mert végre van bifokális és ezt azért tanulni kell.
Mindenkinek jó húsvéti készülődést kívánok.