2011. július 13., szerda

újra itt.

barátnőmmel ejtőzve

készült a vasárnapi ebéd

nagyon finom lett

a "nagy"mű

kicsit közelebbről
Mozgalmas időszak van mögöttem:)na jó ez vicc volt:)a melegtől szinte behaltam.Felüdülés volt szombaton a szokásos talink amit még az is megkoronázott hogy klímás a Pláza:))Nagyon vártam már hogy találkozzunk megint és meglessem ki mit alkotott.Nagyon jó hangulat volt csak  olyan hamar elrepült az idő.Most aztán lehet várni a következő alkalmat.Elkészült végre a kép épp időben mert ha minden jól megy akkor szombaton kapja meg az ünnepelt.
Itthon is zajlanak az események ,hangyásodok belül és persze a lakás is:))Mindenki hozzám akar jönni lakni,nem is értem.A várost felbolydító szárnyas hangyákból is kaptunk ízelítőt sajnos.
A kertet minden este öntözni kell mert nem teremne semmi,a paradicsomunk nagyon érik úgyhogy a következő menet az az eltevés lesz.
Most x szemest ne várjatok tőlem mert szeretném befejezni a kötött blúzomat.lopom rá az időt mert vagy ez vagy az.De remélem  a következő tali arra kész lesz.kevesebb meleget és jó munkát mindenkinek.

6 megjegyzés:

  1. Tudtam én, hogy elkészül a nagy mű időben. :-)

    VálaszTörlés
  2. Jé, ezt nem is láttam a talin...így jár, aki késik...:-D

    VálaszTörlés
  3. Ancsa köszi a vígasztalást,hozzátok képest nagyon tetü vagyok:))Kriszti egy modell csak mutassa be a darabokat és nézze meg a képeket:)))jó modell lennél.

    VálaszTörlés
  4. Nem vigasztalásként mondtam. Van olyan, mikor nekem is tűundorom van.
    És egyre szebbek az öltéseid is. Szóval csak így tovább.

    VálaszTörlés
  5. Kati, tényleg jó lett a keresztszemes munkád! Egyre ügyesebben forgatod a tűt, ifju Padavan :)
    Jó nézni az "ejtőzésetek" képeit. Tudod mit sajnálok? Hogy a múltkori lángos zabálásunkat nem örökítettük meg az utókornak ! :))))

    VálaszTörlés
  6. Jucus, ami késik az a vonat:))szóval bepótoljuk.egyébként holnap lesz a díszbemutató utazik a gazdájához a kép.

    VálaszTörlés