2012. január 29., vasárnap

Újra itt.

és jött az új szerelem a lepkék,bár ez még nem látszik rajt.

A rózsásom.

Régi vágyam volt egy gömbölyű asztal.Imi őt kézimunkázta.
Hát igen.Mozgalmasan indult az év eleje.Befejeztem a rózsásomat és rögtön megfertőződtem a testvéreivel.Jön a lepkés kékben és a szitakötős zöldben.Közben Móka és Jucus hathatós segítségével pár öltést végeztem a NŐN amit Dani hozott.Nagyon aprócska lyukakba kellene nagyon pontosan öltögetnem,de így 50 körül az ember lánya már annyira jól nem lát.Így most Ő kicsit napolva van a napsütéses időkre.Miközben így belejöttem a varrásba az utolsó közös bökködésen mondtam a lányoknak hogy jó lenne valamit közösen varrni.Hát kellett a számnak járni?:))Persze hogy megfertőződtem és beneveztem a TDT naptárba:))Ha sikerül gyorsan elvégeznem ma akkor jönnek az első szemek.Soha nem gondoltam volna hogy egyszer így belegabalyodok az x ekbe.Persze a sors a nagy játékos egyre csak erre felé vitt hogy megismertem a KBK ban alkotó lányokat.Kaptam nagyon jó barátokat és egy új szerelmet az X et.Lehet kicsit már túlzásba is viszem az alkotást,de az a szerencsém hogy olyan társat is kaptam a sorstól aki mindent megtesz azért hogy én nyugodtan varrhassak.Soha nem gondoltam volna hogy ez egyszer eljön.Közben persze Imi sem tétlenkedik,összehozta a gömbölyű asztalom,és mindíg valamit alkot ő is.Szerencsés vagyok.Próbálok nem eltűnni ilyen sokáig és azért megmutatni a készülő és elkészült műveket.
Lülüről is pár szót.Fejébe vette hogy sokat alszunk,és így minden éjjel menetrend szerűen felkelt bennünk.Hol egyszer hol többször.De imádjuk így ezt is elnézzük neki.Azt hiszem a kutyánk a fejünkre nőtt.Mindenkinek szép hetet kívánok és ha beleböktem a tűmet a naptárba jövő héten azt is megmutatom.

3 megjegyzés:

  1. Szuper lett az asztalkád, igazi mestermunka!
    És nagyon sokat haladtál a Butterfly Quakerrel is!!!! Hiszen mindjárt megvan a keret:)

    VálaszTörlés
  2. Kati, nagyon jól haladsz a lepkéssel, szép lesz! Mindjárt 3 Quakered lesz egymás mellett, jól fognak kinézni együtt. Én még a rózsás elején tartok.
    Nagyon tetszik az asztalkád is! Holnap írok mailt is végre - már megint halogatom - s ide kellene egy szégyenlős szmájli.

    VálaszTörlés
  3. Jucus a keret kész,sőt a TDT vel is szépen haladok:))Jó a mesterem.:))
    Évi ,Hát igen ,nem erősséged a levélírás újabban ,de ha jön a levél nagyon tudok neki örülni:))
    Az asztal is készre festve.Mire nem jó a hideg,begubóztunk és alkotunk.

    VálaszTörlés