2012. május 28., hétfő

egy dolgos hétfő

A mai tervünk a pince rendbe tétele volt igy befőzés előtt.Jól elfáradtam de az vigasztal hogy kinn  esik az eső.A pincébe kincseket találtam.Édesapám tánctanár volt és szinte minden Savaria táncversenyen részt vett rendezőként míg birta.Élete volt a tánc.A pincében találtam egy régi kitűzőt amit a táncversenyen hordtak.Találtam még 2 másik kitűzőt is bár táncos,de sajnos nem tudom honnét kapta.

Még tegnap fotóztam a kertemben.Nyílnak a rózsák és már az is nyílik amit az idén tavasszal ültettünk.Mivel az én kedvenc színem a sárga és a narancs így persze hogy ilyen színűek.A futó rózsánk valami gyönyörűség,nagyot nőtt és ontja a virágokat.A lila a fiam 2 évvel ezelőtti anyák napi rózsája,ami illatos és csodaszép.

a kitűzők

kerti tó és az illatos lonc

egy kis liliom

a futó rózsa

színkavalkád

a csodaszép sárga

egy kis hagyományos piros

lila és sárga a karó mellett pedig a futók amiből egyik persze hogy narancs:)
Mindenkinek szép hetet kívánok

5 megjegyzés:

  1. Annyira tetszenek a virágaid, a kerti tavacskád, és főleg a felette átívelő illatos lonc!!!!! Tök jó:) A rózsáid csodaszépek:)
    ***
    Mindig jó, mikor egy-egy emlék a kezünkbe akad. Büszke lehetsz édesapádra!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon büszke vagyok rá fél város öregjét Ő tanította.Nagyon sokan ismerték és szerették.Jó ember volt

    Igen ilyenkor kiélem magam a kertben, bár mindig változatlanul hozzá teszem hogy ez Imi nélkül nem jönne össze,én tervezek ő kivitelez:))

    VálaszTörlés
  3. Rózsák? Szép, szép...
    No, de Apa kitűzői! Nem a kézzel fogható érmek, bár azt sem kell kidobni. De a mögöttes tartalom! A Savaria táncverseny egy igen rangos esemény és bizony ott nem akárki és nem akármilyen tudással vehet részt. De felmerül a kérdés, Te is roptad, vagy talán a mai napig ezt teszed? Mert ha igen, akkor mutass nekünk videót!

    VálaszTörlés
  4. Ki kell ábrándítsalak.én kilógok a családból.Anyum a maga 75 évével a mai napig fellép a helyi senior szinpadon,énekel nem is rosszul.Öcsém táncpedagógus ,elég sok csoportja volt neki de megnősült újra és most majd az új hazájában oktat táncot.én néptáncoltam annak idején,szeretek énekelni viszont nem szeretek szerepelni.igy maradt az összes kézimunkanem amit viszont imádok.Szóval ne várj videót:))max a kutyáról készültet tudom mutatni:)

    VálaszTörlés