2012. május 19., szombat

vasárnap

aki ismer tudja hogy horgászok a neten Imit kértem ha lehetne igy átalakítani a nappalit:)na jó kroki helyett hallal
ez a sarok az enyém lett a kendőkkel sálakkal  táskákkal és a két képpel

foltvarrás

mese sarok

zöldike félig kész

a dolgozó ember

lujzi
Igy kora reggel gondoltam teszek egy újabb bejegyzést A cégnél kiállitást tartunk ,a kolléganőimmel rájöttünk hogy több falat megtudnánk tölteni.Ők hozták a foltvarrást én meg a mindenfélémet.Hiába én mindenbe belekapok. .Haladok a  zöldikével amit most meg is mutatok.Tegnap kihasználva a jó időt sokat hímeztem kinn.Imi persze hasznosabban töltötte a napját a kerti kiülőnket festette,.már csak tető kell rá és kész.Igaz mivel net függő vagyok kicsit nehezebb lesz a helyzet mert ugye amit kaptam gép ez fix és nem tudom magammal cipelni.De igéretem van rá hogy a lap topot is feltúningolják és akkor akár 2 kézzel is verhetem a billentyűket.igaz akkor a hímzés marad el.:))Érik az eprünk ,megvan a motiváció a kerthez.Mivel nagyon hosszú a kert  és a végében az eper igy a napi sétám is megvan.Lülü nagyon nem bírja a meleget igy a lakásban fekszik ha teheti.Lujzival megbarátkoztunk és most az én hajamból akar fészket rakni.Van esténként műsor amikor kiengedjük és Lülü átmegy féltékyenybe.Amig kinn a madár ő addig ugat.Nem unatkozunk mellette.
Mindenkinek kellemes vasárnapot és szép hetet kívánok.

6 megjegyzés:

  1. Jópofa padló:) El is tudnám képzelni Nálatok:)))
    A Dragonfly Quakerrel nagyon jól haladtál! A csuda szép, zöld kerti kiülőbe meg majd megyek alkalomadtán ejtőzni:)

    VálaszTörlés
  2. a jó időt is megrendeltem hozzá:))kellemes lesz a nyarunk itt

    VálaszTörlés
  3. Drága Lujza!
    Megtennéd, hogy a sarokban kiállított képeket közelről is mutatnád? Engem különösen a foltvarrás érdekel,de persze minden.

    VálaszTörlés
  4. az az igazság hogy sok képet nem csináltam mert pénteken raktuk fel de a napokban akkor készítek róluk különálló képeket.

    VálaszTörlés
  5. Minden klassz, ha a lakás ilyen lesz, szólj, mert megnézem!:-DDD

    VálaszTörlés
  6. oké Kriszti feltétlenül szólok:))

    VálaszTörlés