2012. július 16., hétfő

kinyílt a kaktuszunk igaz kicsit homályos a kép de reggel 5 kor készült:)

datura vagy angyaltrombita ki hogy szereti

a nyeremény hi fi

lülü igy hajlandó belemenni de gyorsan ki is jön:)

Imi csinálja a kiülő tetejét

TDT július

a 7 hónap együtt
és amit muszáj volt megmutatnom ez az égő szerelem!
Jó régen jelentkeztem megint.Küzdöttünk én és  a TDT valahogy abban a nagy melegben .kicsit elrontott lett kicsit máshol is járt az agyam de legalább megvan.A medencém megadta magát pont a legnagyobb melegben .Szegény Imi próbálja megragasztani de nem meg.A virágokat növényeket ami lehet betegség megtámadjaPéntek 13.án a helyi rádióban (nyugat élesztő cimű reggeli műsor)nyertem egy hi fi tornyot:))nagyon örültem neki.Igaz a lottón még egyesünk sincs sosem:).Most eljöttünk szabira és láss csodát pocsék az idő.De nem baj részben mert amit a nagy útra terveztem kivinni még meg kell alkotnom szóval most végre nekiállok.Talán most ennyi fér bele és még annyi talán aki nem helybeli és lehetősége van jöjjön el a karneválra ,szenzációs jó:))

4 megjegyzés:

 1. Hű, ami elsőre megragadott a nagy út...remélem sok sok fényképet készítesz, ez nagyon izgalmas.
  A medence szegélyét mi is állandóan ragasszuk. Említetted, hogy kéne egy betonozott, csempézett medence, mi is gondolkodunk rajta.
  Kaktusz: reggel ötkor? Szép, szép, de ilyen korán kelni!
  Hi fi: gratulálok.
  A hímzés hangulatos, Lülü aranyos.

  VálaszTörlés
 2. hát izgalmasnak ígérkezik repülni nagyvárost látni de persze fotózom:))Jövőre medence épités lesz szerintem mert hosszútávon jobb és nem is kell nagy nekem csak hogy kinyúlhassak benn kicsit.minden reggel 5 előtt kelek kivéve a hetet mert szabin vagyok,illetve már vége is mert péntek van:(ő többire köszike

  VálaszTörlés
 3. Gratula a nyereményhez! A lottóval meg próbálkozz tovább:-DD
  Milyen kitartóak vagytok ezzel a TDT naptárraé ti szombathelyi csapat! Szépen alakul, az meg nem baj, ha egyedi:-D

  VálaszTörlés
 4. Dóra most maratoni talink lesz holnap 9 től,a helyszín változatlan,és nem adom fel a lottót .A TDT ben Móka és Jucus a húzóerő és annyira jó együtt látni a sok naptárt együtt és persze aki a csapatból eddig nem akart TDT zni az most nekiállt:))

  VálaszTörlés