2013. február 23., szombat

február vége

az újabb naptár első két hónapja

és a ma elkészült második kettő

gyönyörű lesz:))

egy kis háziáldás


macskusz

és persze a nyúl projekt  rögtön 2 darab készült
Hát jól eltüntem:))nem mentegetőzöm már megint,most itt vagyok.Sok minden készülgetett az elmúlt időszakban.Kolléganőmnek készítettem a macskuszt.a másiknak a házi áldást.A nyuszikból banner lesz a gyerekeimnek.A csajszi maszkkal meg ....hát az szerelem volt első látásra és ha tehetném addig dolgozni sem mennék míg kész nincs.De a házikós naptárhímzésbe is belefogtam szóval az első a kötelesség így most előre dolgoztam kicsit hogy április végéig a csajjal foglalkozhassak.
Ma megint leszakadt itt a hó ,pedig annyira várom már a tavaszt és mivel 2 hónapja letettem közel 36 év után a cigit igy most mozognom kellene mert a kilók aztán rakódnak.Szóval ha jó idő lesz kevesebb hímzés és több mozgás.Muszáj mert nem érzem magam jól a bőrömben.
Talán most ennyi mert már nagyon vágyom arra hogy elővegyem a csajos képet.Szép tavaszt kívánok nektek:))remélem hamar ideér:)

2 megjegyzés:

  1. Csajos kép csúúúúcs! Meg minden és nagyon gratulálok a dohányzás abbahagyásához!!!! Én szívom, még nem érzem kárát. Önbecsapom magam.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Bea .tudod azt mondták biorezonancián hogy vagy leteszem vagy fél év múlva már nem hímezgetek hanem alúlról szagolom az ibolyát.mivel közel 3.éve járok és ezt igy sosem mondták igy elhittem és másnaptól nem gyújtottam rá:((

    VálaszTörlés