2014. június 12., csütörtök

eltelt 2 hónap

clematisz erdő és benn elbújva egy rigófészek

liliom

golgotám

nem értem én ezt a japánbirs minden nap hoz egfy virágot.na de június van és nem tavasz

és itt a társa is,ez is mai fotó

egy kis virág egy kis menta

a díszhagyma amire régóta vártam

persze a sárga rózsa

Dani fiammal akit sikeresen megleptem az ultrabalaton egyik állomásán

SBR kendő a sokadik

a párom idei alkotása ,kerti medence


végre lesz saját nevelésű nimfa papagájunk

szerelmetes kiskutyám lülü.

szabadságos csendélet

szerelem

sziasztok.annyi minden történt ezekben a hónapokban és mindig elhatározom hogy leírom...de elmarad.
A legfontosabb hír hogy Jucus barátnőm kisbabákat vár.Nagyon nagy az öröm és nagyon várjuk a lurkókat.Küzdök a kezemmel.sajna kb 6 hónapja nagyon fáj a csuklóm amire már mindenféle kezelést kaptam a szteroidot is beleértve ami nagyon nem tett jót igy is bálna méretemnek.És nem javul.most már ott tartok hogy a vállam is fáj,de persze ez nem tart vissza a hímzéstől mert szerencsére "csak" a bal kezem.
A kisebbik fiam elég régóta fut (hát nem rám ütött az tuti ,bár anno....)és jó pár éve részt vesz az Ultrabalatonon.Gondoltam egy nagyot és megérdeklődtem hol lehetne meglepni.Pécselyt mondták hogy ott lesz a legjobb.Tudni kell hogy évek óta nem megyünk sehová és hogy nem tudom titokban tartani az ilyen dolgokat.:))Az első gondoltam Pécselyről hogy ott valakit ismerek igaz csak fb on keresztül.Irtam,találkoztunk és találtam egy nagyszerű embert .Kicsit beszélgettünk és jött a nagy pillanat amikor a Linde busza begördült és Dani fiam kikerekedett szemekkel kérdezte hogy Anyu te itt?szóval megérte ezért elmenni.Aztán ő volt a következő távnak a futója.,le a kalappal előttük mert nekem még kocsiból is sok volt.
Egy mondat még a rendezvényről.Nagyon sajnálom hogy a sok autós ilyenkor sem tud ember lenni és figyelni a futó ,bicikliző emberekre.A nap pozitívuma az volt hogy senki ne mondja hogy nem tud futni,láttam olyan embert is aki menni alig tudott de fülig érő mosollyal futott.Nagyon nagy élmény volt.
Hímzés...szerelem hegyek:))Dani fiam hozott nekem egy x szemes készletet még kb 3 éve.hát nekiláttam.aztán jött The New Yorkja amibe tavaly már beleszerettem a kiállításon.Gondoltam mivel 50x90 es a kép maratoni lesz így majd a szülinapomon elkezdem bökködni,addig meglesz a csajszi:))Hát igen csak nem kalkuláltam bele a fb ot:))epres SAL ...és ott a helyem:))A héten szabin vagyunk , gőzerővel folyik a munka hogy augusztusig meglegyen a csajszi és jöhessen a nagy mű:))most gondolkodom hogy el is felejtettem hogy vannak kicsi hímzéseim is amik futnak mellette ,pedig azt mondtam hogy én mindig csak egyet.hát nem jött össze.
Párom szereti a papagájokat igy ugye lett egy.a többit tudjátok hogy lettünk 4 en.Kiderült Döme impotens:))vagy legalábbis nem csinál semmit.Bezzeg fiatal fiunk Béla az ráhajtott Jolánra és szerelmük gyümölcsei megszülettek,kikeltek.Most igy van 2 kicsi ,rém ronda fiókánk:)
Lülükéről is essen pár szó.Nagyon félek mindig hogy beteg lesz.10 éves volt elsején és tényleg nagyon öreges ősz fejű.A tavalyi bébi medencét Imi megtalálta ,felhozta és feltöltötte.Így saját medencéje van amit igazán nagyon nem szeret de ezeket a melegeket csak igy lehet kibirni.További szép hetet,kívánok mindenkinek és szép nyarat,mert magamat ismerve .....
tartózkodás





6 megjegyzés:

  1. Jaj de szerencsés vagyok...olvastam a bejegyzésedet, amit töröltél már...bár nem tudom miért... Mindig örülök hogy írsz és képeket teszel fel... A cigit felejsd el... nem biztos hogy már lefogysz,....már 17 pluszom van... mióta letettem a cigit...pedig sok mindent nem eszem , iszom, amit előtte.Viszont a virágjaid nagyon szépek, sőt a kert," fürdővel" együtt... Látszik ügyes kezű párod van..fiam is sokáig sportolt... Jót tesz nekik, meg nekünk.... büszkék vagyunk rájuk...A himzésed nagyon szép....Ez a kendő minta megunhatatlan...Remélem nem kell megint 2 hónapot várni mire írsz... jó pihenést és jó kézimunkázást!

    VálaszTörlés
  2. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de megviccelt a rendszer...Most már itt van az írásod...

    VálaszTörlés
  3. köszi soraidat.sajnos már hétfőn munka és vége a nagy pihenésnek:))legközelebb majd csak augusztusban lesz egy kis lazítás.

    VálaszTörlés
  4. Szia:-) Sokszor eszembe jutsz és eszembe jut a szombathelyi találkozásunk:-) A virág, amit kaptam cserépben, nagyon szép, nagy már, ha látom, mindig eszembe jutsz.
    Gyönyörűek a virágaid, és a kerted is.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Jolimama Te is sokat vagy az eszembe és sajnos a hajócsipke még mindíg nem megy:)nem jártok mostanában erre?

    VálaszTörlés
  6. Sajnos nem, de Ti kirándulhatnátok egyet:-) Augusztus 9-én lesz topiktalálkozó itt, Tamásiban:-)

    VálaszTörlés