2011. augusztus 7., vasárnap

ejtőzés,ami az előző bejegyzésből elmaradt

Tali előtti ejtőzés nálunk

Lülü mai programja.
Imi kiszállt a napozóágyból erre Lülü őméltósága belefeküdt.Miért is csodálkozom.:))Viszont ma haladtam én is a munkámmal de igazán csak bontottam.Nem tetszett a szín amivel varrtam és én botor felfejtettem de még az anyag szálát is:((Munka félredobva ,idegbaj elő.Már elővettem az egyik gésát hogy akkor majd azt elkezdem,de nem hagyott nyugton a gondolat hogy ennyi munkát beleöltem és most csak kidobom.Hát készítettem fehér fonalból keresztszálat:))szinte észre sem venni a csalást és így már örömmel folytattam.Persze ez is csak velem esik meg.Ilyenkor azt gondolom mindig hogy nagyon nem való nekem ez a bökkögetés.Főleg hogy milyen szép és precíz munkákat látok.Háát ha nem lenne ennyi szép minta akkor talán fel is adnám.csak nagyon elkeserít.A jövő hét és a szabi a varrásnak kedvez úgyhogy remélem hétvégére elkészül és akkor mutatom.Mindenkinek jó munkát a szabin lévőknek jó pihenést

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól éreztük magunkat nálatok :)

    Jó pihenést a szabi alatt:)

    VálaszTörlés
  2. Máskor is nagyon szívesen ,jöhettek ,hely van jókedv is van:))

    VálaszTörlés
  3. Először is BOLDOG SZÜLINAPOT!
    Ne aggódj nemcsak veled esnek meg bontási balesetek... Megint nem sikerült arra járnom, de a képek sokat elárulnak! Profi csapatot találtál, kedvet csinálnak a kész, szebbnél-szebb "műveikkel". Csak így tovább, jó bökkögetést! :)))

    VálaszTörlés
  4. Szia Rita.Hát igen,de megfertőztél vettem fekete anyagot a maszknak:)))Jöhettél volna ,biztosan nagyon jól éreznéd magad köztünk.Köszönöm a szülinapi jókívánságot.

    VálaszTörlés
  5. Isten éltessen nagyon sokáig, Katám!!! Csak ideértem a napján is :)
    Pusz-pusz

    VálaszTörlés
  6. Köszi Jucus aranyos vagy.majd reggel megint érdeklődöm:)))

    VálaszTörlés