2012. március 16., péntek

Próbálok aktívabb lenni:))

Egy sál amit szívességből kötök  ,de már kezd tetszeni.mióta megfertőződtem(x) azóta talán ez az első csipke kötésem.
Nőnapi crocus
egy vörösbegy érdeklődött.:)
Imi kertészkedik,és meg aktívan fotózom:)Ide került a hagyma
tél végi kép a kertről.ha teljesen zöld lesz mutatom:)
Mivel diétázom mutatom a tegnapi ebédet.Csak egészséges anyagokból és nagyon finom lett.
zöldike első motívuma készen.:))
Hát lassan letelik a szabim és a hosszú hétvégém.Nagyon szeretek itthon lenni ,de ez legközelebb csak nyáron adatik meg.Elkezdtem a zöldikét csak kicsit pihentetnem kell,mert az egyik ismerősöm megkért arra hogy az anyukájának készítsek egy sálat.Meg kell mondjam 2x fejtettem fel kb 8 sort mert valahogy sem az agyam sem a kezem nem állt rá.Most már belerázódtam.
Diétázom,voltam újfent biorezonancián és katasztrofálisak az értékeim(mondaná a fiam hogy anyu mozogni is kellene)szóval 5 nap rizs diéta aztán újra a candida.Ebben hatalmas rutinom van tavaly 3 hónapig így éltem.Próbálok saját kútfőből olyan ételeket elkészíteni amit megehetek és finom is.Így még süti is készült édesítővel és tönkölybúza liszttel.Ez a diéta szerintem most maratoni lesz,csak ne szeretnék sütni főzni:)
A kertben is megkezdődtek a munkák.Szerdán egy menetben megpucoltam az ablakokat,tegnap meg majd egy kiló dughagymát dugdostam le.Pedig az ágyást nem is én csináltam,de olyan izomlázam van ma hogy csak na.Nyolcszor meggondolom hogy merre mozduljak.Így telik tartalmasan a hétvégém.

6 megjegyzés:

  1. Xszem közt tényleg elég kicsi a mozgástér, de az ablakpucolásnál azért sokkal jobb sport... Jók a képek, gyönyörködöm! Az "Imis" képet akár én is készíthettem volna. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen a Te Imid is örökmozgó,és hát a tavasz az ültetés ideje:))mostanában mit alkotsz,gondolom időd mint a tenger vagy legalábbis Te osztod be:))

    VálaszTörlés
  3. Kati, klassz lesz a sál! Biztos hamar elkészülsz vele, aztán irány a zöldikéd:-) Én most feladtam a kötést, még nem megy - örülök, hogy legalább hímezni tudok.
    Diétához drukkolok, hogy jól menjen - nekem is újból rá kell állnom az enyémre. Holnap írok mailt is.

    VálaszTörlés
  4. Évi.ma már ma van ám:))Minden egyszerre nem mehet ,ha hímezni tudsz az már jó aztán jön a többi is.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik ez a bejegyzésed, olyan sokszínű:)))) És szép az a sál, na. Bár tudom, szívesebben bökted volna a szitakötős kendőt:)

    VálaszTörlés
  6. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TE FŐ FERTŐZŐ:))persze hogy a szívem szakad meg a zöldikéért,de remélem jövő héten sorra kerül.Bár volt valaki:))aki elkövette a TDT ben az áprilist és most az is piszkálja az orrom vagy a kezem?nem is tudom :))

    VálaszTörlés