2012. június 30., szombat

kánikula

a hatalmas medence

klemátiszok
a horgolmányom

liliomok

a sárga mindenkor a kedvenc

napraforgó

zöldike aki rendes nevén Dragonfly Quaker még vasalás előtt de már kimosva
Jól eltüntem ,bocsánat ha valaki várta a következő bejegyzést.
Mozgalmas napok állnak mögöttem.Mindenképp zöldike végére szerettem volna járni és sikerült.Ma reggel megejtettem rajt az utolsó öltéseket is.Közben míg utaztunk addig elkezdtem egy kendőt amit Ancsánál láttam és persze nekem is kellett.A kertet is folyamatosan öntözni kell .Igy este ez min 2 órát elvesz az életünkből.Na és hogy a fürdésről ne is beszéljek.A hatalmas:)) medencénk a kertbe mindíg csobbanásra invitál:))Most jön a TDT  ből a július aztán a meglepik a nagy útra.

4 megjegyzés:

  1. Mikor is indulsz a nagy útra?

    Elhiszem, hogy csobbansra hív a medence.

    VálaszTörlés
  2. szia Jolimama .Szeptember elején,de elég sok dolgot szeretnék készíteni és a nyár olyan gyorsan elrepül pláne úgy hogy szabadságolások vannak és sokkal többet dolgozunk.

    VálaszTörlés
  3. Hohohó! De jó Lujzikának abban a medencében!
    Juj,befőzés, az előző bejegyzéshez. Teendőim miatt az eperlekvár eltevése elmaradt, de a hőség miatt amikor jövök haza vennem kell mániákusan egy fűszeres paradicsomlevet és úgy ahogy van megiszom az egy litert.De hamar rájöttem, hogy csípős paprikával és egy kis borssal én is tudok ilyet készíteni és most erre fókuszálok.Ehhez persze megvárom míg a kertben megérik a paradicsom, de ezt nem szeretném kihagyni.Amúgy a pincében én is nagyjából feltérképeztem mit kell eltenni és szerintem semmit. Nem baj ha kiürül az összes polc.Mindig pótlom,de mi a fenének? Nem jó a több éves befőtt.Engedem elfogyni.

    VálaszTörlés
  4. szia igen nagyon jó nekem.van vagy 70 tő paradicsomunk én "paradicsom lekvárt "teszek el ami sós és minden ételbe az kerül.a párom kertészkedik én befőzök.eper lekvárt sosem szoktam eltenni valahogy nekem nem jön be:))a hímzésre marad kevesebb időm és energiám ebben a nagy melegben:))

    VálaszTörlés