2013. július 29., hétfő

Kiállitás a teljesség igénye nélkül:)

Csak mert a fiaim motoroznak:)

a macskák mellett a biciklis képek is a gyengéim

és persze a pipacsos minták

nagyon szép

a hosszú képet ha kinagyitjátok.....

pipacs

hát én jól megiperedve a macskás képpel ami nagyon tetszik:))

KBK s társunk Ancsa különdíjas képe

Dóra első díjas képe.Csodálatos

ő már kinyomtatva lapul a szekrényben:))

:))

érdeklődve 

a kisebbik fiammal

és a szabadságszobor:)

ő nagyon tetszett de nekem a pestre jutás  sem olcsó,igy elmaradt
Hát eljutottam a kiállitásra.Csodálatos.gyönyörű .szívem szerint egész nap itt ülnék és hímeznék.gyönyörű mintákat láttam és nagyon szépséges kész műveket.Külön öröm volt az is hogy összefutottam Dórával akit onnét ismerek személyesen hogy egyszer eljött a talinkra ide Szombathelyre,Amikor kiszólították a díjat átvenni a fiai arcát néztem.(ők is díjazottak voltak,hímeztek)majdnem elsírtam magam.a középső fiának az arcán azt a csodálatot féltést örömöt...leírni sem lehet.Nagyon megható volt,.Igazán bevackoltuk magunk a West End be és ki sem mozdultunk egész nap.Amin jókat mosolyogtam hogy biztosan voltunk többen is akik mondjuk fb on már többször váltottunk üzenetet itt viszont nagyon kevés embert ismertem föl:))lehet egy ilyen országoson kis táblácskával kellene közlekedni?:)Megállapítottuk Jucussal  hogy igazán nevezhettünk volna.és jövőre remélem meg is tesszük.jó lett volna  ha a többi KBK s lány is velünk van és remélem jövőre ezt is sikerül nyélbe ütni.Igy most hárman képviseltük a szombathelyi szekciót. Szép volt .töltődtem tőle és aki teheti nézze meg:))
további szép hetet mindenkinek

7 megjegyzés:

  1. Nem volt könnyű helyzetbe a zsűri... Méltó az első helyezett, de ahogy így elnéztem a többi képet, még lehetett volna több első helyezett is. Dórának egyébként már akkor drukkoltam mikor írta hogy jó lenne ha elkészülne...
    Igen. el lehet nézelődni akár egész nap ilyen sok szépség között...

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy találkoztunk. Miklós fiam a legérzelmesebb a négy gyerkőcöm közül. Nagyon szeretetreméltó kissrác:-D De mindet nagyon szeretem:-D

    Én is tudtam volna más első helyezettet választani simán. Csodaszép munkák voltak, sokat is fotóztam és elő is vettem egy félbemaradt munkám, mert annyira kedvet kaptam a "nagyobb" hímzések bökögetéséhez.

    Nekem abből a sorozatból most a Róma jön be nagyon. Olyan nagyon drágák! De gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  3. én is inspirálódtam és elkezdtem a csajszit akit 2 éve kaptam:))de most annyira tele van a fejem a szebbnél szebb képekkel és persze a terveimmel hogy nem is tudom mi jön majd sorban.bár gyanítom pipacs:))

    VálaszTörlés
  4. Dóra képe és Ő is megérdemelte az első díjat Tetszik nekem nagyon még a párna a kalitkával, amiben a cica ül és kint a madárka. Ötletes a minta, a kivitelezése pedig nagyon ízléses.
    Ha meg lenne Neked ez a minta elküldenéd nekem?

    VálaszTörlés
  5. rákeresek a mintára mintha valahol meglenne ha megvan küldöm:)

    VálaszTörlés
  6. Itt írom: Holnap legyen Boldogságos a szülinapod!

    VálaszTörlés