2014. július 4., péntek

Július

epres szerelem.keresem hozzá az óra mintáját is:)

ő az örök szerelem

liliom

hát ő is

gyönyörűen nyilik a petúnia

ő a kisebbik madarunk

ő a nőci ami most készül

a liliom és a fokföldik is pennysek ,persze megy a pontgyüjtés

ő véletlenke. a KBK s lányok elkezdték megtetszett és most már itt tartunk

ő a nagyobbik gyerek papagáj

Orchideák szines orchideák....
Ez a sor hogy orchideák onnét jutott eszembe mert Anyuék most voltak Salgótarjánba a nyugdíjas ,talán ki mit tud?és persze az Anyu énekelt.Igaz még "csak " 77 éves:))
Befejeztem az epres SAL t és találtam valahol egy hozzá való órás képet is de én botor nem jegyeztem meg hol és merre,no most aztán nincs meg:))
Előkerült a csajszi és az a terv hogy augusztusig be kell fejezni .legalábbis szeretném.olyan régóta húzódik már hogy most nagy az elhatározás a befejezésre.
A kertben gyönyörűek a virágok most a liliomoknak van érkezésük.
A kis madaraink kibújtak.nagyon muris volt ahogy a nagyobbik lesegetett kifelé hogy bocs én kijönnék de mi vár rám idekinn.Béla nagyon belejött a család alapításba szegény Jolánról le sem akar mászni:))Igaz még etetik a kicsiket.az egyik az nagyon kicsikének tűnik még 1 hét különbséggel bújtak ki a tojásból.De fújni ránk azt nagyon tudnak.Egyiknek van neve, a gazdája a csikócsőr nevet adta neki a Harry Potterből én meg azt gondoltam a másikat hívhatnánk Hedvignek.A teraszon is kibújtak a rigó fiókák,ma meg egy rozsdafarkú fiókát mentettem ki ,szegény berepült és nem talált ki a teraszról:))
az orchideáim nem régen költöztek át ebbe az ablakba de azt gondolom megtaláltam az ideális helyüket.egyiken megint van egy kis tő amit szeretnék kinevelni onnét hogy sokasodjanak szaporodjanak.A penny s őrület engem is elért és vénségemre elkezdtem gyűjteni a figurákat:)Hát igen ,lassan visszakerülök a második gyerekkorba.
A hónap híre (legalábbis nekem)hogy 12.én ott vagyunk szinte teljes létszámba a KBK sok a Campónába.Neveztem én is 5 képpel plusz ugye a közös alkotásunk is ott lesz.Nagyon várom már hogy mehessünk hogy ez a kihelyezett szokásos havi tali ideje is eljöjjön.
Kitartást a forróságról és majd jelentkezem a kiállítás képeivel

5 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy újra írtál bejegyzést. A hímzéseid szépek, remélem, hamarosan láthatjuk keretben az eprest:)))
    A jövő heti Camponás kimozdulást már nagyon várom én is!!!!
    A fióka nagyon helyes, hamar megtollasodott. Hamarosan a tesója is utoléri:)

    VálaszTörlés
  2. Jucus minden kívánságod igy teljesüljön a kép keretezőnél van már:))és persze meg is mutatom majd.Köszönöm a bejegyzést

    VálaszTörlés
  3. De jó hogy itt vagy megint... Jó sok és szép képet hoztál. A virágjaid mint mindig nagyon szépek... Mindig irigykedem ahol jó széles ablakpárkány van a virágoknak...Hogy szellőztetsz? mert én jól megfázitottam, sőt... el is pusztultak a megfázástól a virágok...Most amit kaptam orchideát, állandóan cipeltem ha nyítottam az ablakot.. de ennyi virág mint ami Neked ott van... vagy van másik ablakod is, amit ki lehet nyítni...
    A himzéseid egész jól alakulnak..Nagyon szép nyarat kivánok...
    Melyik képeddel neveztél?drukkolok és várom a kiálliásról a képeket...

    VálaszTörlés
  4. Szia próbálok sorban válaszolni.Itt nem nagyon szellőztetek,nekem egybe van a hímzős kuckóm(itt vannak a párkányon az orchidik )a nappalim és a konyhám egy szép hosszú 4 méter széles ház a miénk:)szóval nagyon ritkán csak kicsit megbuktatom az ablakot.A hálóba már csaltam mert vettem egy szép erkélyládát és a fikuszom a krotonom és még egy harmadik növény is abba lakik.igy ha ki kell emelnem az ablakbl csak 1 ládát veszek ki és nem sok sok cserepet:)
    Igen készülgetnek bár helyette mozognom kellene mert nagyon dagadnak a bokáim.
    a maszkos csajszi a lepkés képem a toscana és a rose és butterfly quaker kelt útra.de igazán csak nagyon jót tesz a lelkemnek hogy megtudom mutatni ország világnak:))nektek is szép nyarat és persze jó sok kézimunkát kívánok

    VálaszTörlés
  5. Szia Lujza!:) azaz Kati!
    Elsősorban örülök, hogy tegnap találkoztunk:-)
    Az epres hímzésed nagyon tetszetős, gratulálok hozzá, klassz a színvilága és minden.
    Hogy Édasányád ilyen szép korban is énekel!❤️
    Tetszik azállatsereglet is, a madarak nevén jót derültem, igen szellemes a névadás:-))
    A kutyusod Loui nagyon édes,kedves kis pofija van!
    A virágaid is nagyon jól érzik magukat jó , hogy ennyire sokoldalú vagy!
    Szép vasárnapot kívánok!

    VálaszTörlés