2011. április 8., péntek

                                          A kész Haruni.Már postán.
                                        Jucus zsibizte  a képet nekem és most ezt fejezem be.
Mikor az ember lánya elhatározza hogy hétvégén kinn főzi meg az ebédet akkor jön a nagy nagy szél.Lehet hogy ezt elbuktuk?
Befejeztem a harunit kis szépséghibával.Aki nem látja a színeket este az ne kössön.Későn vettem észre hogy a csibesárga fonal megbújt a többi közt és már 4 sort lekötöttem mire észrevettem .Most ilyen maradt,de szerintem nem lett rossz
.Tegnap feladtam a barátnőmnek aki semmit sem tud róla.Kíváncsi vagyok mit szól hozzá.Mindíg sokat kell várnom a válasz levelére(mi hagyományosan postai úton levelezünk,immár 38 éve).De talán erre majd reagál.
Befejeztem még 5 nyuszit a tojásból kibújósat.Most a gobelinnel próbálkozom amit be kellene fejeznem.
Sajnos Imi nem nagyon halad a nőjével mert ugye tele van tervekkel,és csinosítja az udvart és a kertet és persze szerencsére napközben dolgozik.Azért ez így jó hogy újra hasznosnak érzi magát a társadalomban,és van munkája.
 Tegnap nagyon mérges voltam magamra mert valamikor az ősidőkben azért vettem meg egy újságot mert volt benn egy x szemes gésa.A több száz újság közt persze hogy nem találtam meg.Talán még nincs ideje annak hogy neki álljak?De azért dühít.
Hétfőn megint munka,most már sokkal jobban vagyok és tettrekész.
Kíváncsian várom hogy mikor lesz a következő tali,bár a lányokkal tartjuk igy is a kapcsolatot.Hiányoznak ha már több hétig nem hallok róluk.

3 megjegyzés:

  1. Kati, szerintem nagyon klassz így ez a Haruni, különleges lett a széle a más sárgától, ne bánd cseppet sem! Majd én keresek neked a Susanna újságban gésákat, ha azt akarsz hímezni, csak győzd a választást!
    A talit én is várom már!

    VálaszTörlés
  2. U.I.: nahát, ez a Jucus, miket nem talál, olyan édes kép!

    VálaszTörlés
  3. Szuper lett a kendőd! majd jól megnézem :))))Nagyon várom már én is a talit :) Nem szeretném, ha az április kimaradna, így a 16-i hétvégén jöjjünk össze!

    VálaszTörlés