2011. június 12., vasárnap

hosszú hétvége talival.Nagyon jól indult ez a hosszú hétvége.Megint sokan voltunk a talin és nagyon élveztem.Móka segítségével és a többiek instrukciói segítségével sikerült a gyöngyöket felvarázsolni a fonalamra.Tegnap még háromszor bontottam fel a gyöngyös részt aztán ma elindultunk szecsődre.Imi pucolta a halastavat én meg aktívan horgoltam.Ma jön az unoka így aztán kész kellett hogy legyek.Mutatom az eredetit aztán ami nekem lett belőle.Nem rossz de nem is az igazi.Én nem béleltem be,Mira 2 éves húzni vonni jó lesz így is:))Kíváncsian várom mit szóltok hozzá.  
Volt időnk így délután elmentünk Nádasdra is meglátogatni a kolléganőmet.Igaz azt mondta hogy majd mi szedünk cseresznyét de mivel villámlátogatás volt így csak hoztunk haza.Holnap aztán lehet cseresznye kompótot elrakni.Vagy lehet cseresznyés lepény is lesz?ez még a jövő zenéje.
Aj aj csapongok:))végre van szép ollóm Jucus jóvoltából és holnap bonsai a feladat.Aztán talán a blúzom kötése amiből eddig csak kb 5 centi van meg,De ez a lényeg mert elkezdeni nem szeretem.
Szóval ma unoka aztán holnap pihi.

7 megjegyzés:

 1. Jól sikerült. :-)
  És tényleg jó lenne egyentáskának. Mikor kezded a sorozatgyártást? :-D

  VálaszTörlés
 2. Nahát hogy itt jártál a falumban?:-))))

  VálaszTörlés
 3. Ancsa,tovább fejlesztem a helló kittyt és akkor mindenki kap egyet.:))))
  Csipkeherceg,vittem magammal szomorúan a hajócskáimat,de hasznát nem vettem.Igen a kolléganőmnek ott van "birtoka" a párom meg Magyarszecsődi,szóval járok arra:))

  VálaszTörlés
 4. Sajnálom hogy így alakult. . . . nem is tudtam hogy vannak itt "birtokok":-) Ha a falu közepén az iskola kultúrház környékén is jártál akkor csak méterekre voltál tőlem:-)

  VálaszTörlés
 5. Semmi baj,ha majd meg kell tanulnom megtanulom.Egyébként csak a határcsárdáig mentünk ott a kanyarban van a "birtok"szóval hétvégi ház.

  VálaszTörlés
 6. Cuki lett a táska, Kati!!! Nagyon csajos, szerintem tetszeni fog a kislánynak :)))
  Nagyon szuper volt a tali most is, naná! A képeket még csak most töltöttem le a fényképezőgépről. Holnap jövök blogbejegyzéssel. Puszi

  VálaszTörlés
 7. Hát a kis csaj rávetődött a főzős cuccokra és magasról lekakálta a táskát:)))talán nem eléggé helló kittys.de nektek szívesen gyártok ilyent:))várom a képeket.puszi

  VálaszTörlés