2011. május 29., vasárnap

Gésa újra és utoljára:))

száradunk:))
Hát Ő a nagy mű.Életem első x szemese ami ilyen "nagy".Nem is futottam annyira rossz időt sem mert valamivel több mint 1 hónap alatt meglett.Vannak benn hibák de nem bánom hiszen még nagyon sokat kell tanulnom és varrnom ahhoz hogy majdnem tökéletes legyen.
Szerencsére süt a nap igy aztán most  nyugodt szívvel(a következő alkotás már piszkál nagyon) megyek ki a kertbe eprészkedni.Ma úgyis csak annyira voltam kapható hogy gyorsan megfőztem.Kapor mártást és kinn a kertben grilleztünk husit.Aztán megint jönnek a munkás hétköznapok,bár 2 hét múlva jövök egy hét szabira.Már nagyon várom,jó lesz kicsit ellustulni itthon.Legyen szép hetetek.

11 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Mi lesz vele a továbbiakban? Keretet kap? Nagyon szépen sikerült. Lassan nekem is neki kéne állni a képemnek, hogy a talin x szemeset is tudjak majd mutatni, persze készen nem lesz addigra :-)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom kap e keretet mert láttam egy bambuszos megoldást és nagyon eltudnám képzelni neki.még a jövő zenéje.Állj csak neki a x szemesnek.Nekem meg hajó csipkézni kellene nekiállnom de szegény Ami sem tudott megtanítani,béna vagyok hozzá.Minden megvan hozzá csak az ügyesség nem:))köszönöm a gratulációt nagyon büszke vagyok magamra már hízok is tőle:))

    VálaszTörlés
  3. Na akkor majd megtanítalak én:-) Persze ha még nem adtad fel a reményt:-)

    VálaszTörlés
  4. A remény hal meg utoljára,és eddig ez az egyetlen kézimunka ami kifogott rajtam,ha jössz a talira ismét viszem a hajócskáimat:))és köszi

    VálaszTörlés
  5. Kati, nagyon klassz lett a gésád! Sztem hamarosan megkukkantom :)

    VálaszTörlés
  6. Kati, tényleg nagyon klassz lett. :-) Remélhetőleg én is látom hamarosan.

    A hajócsipkézést én is szeretném megtanulni.

    VálaszTörlés
  7. Remélem hogy jössz a következő talira is.hajócskám Antal Laci jóvoltából több is van majd viszem.Csipkeherceg meg megtanít bennünk bár mint mondtam én reménytelennek tűnök.Örülök neki hogy nem lett nagyon béna a gésa és tetszik nektek is.

    VálaszTörlés
  8. Hú, akkor már csak hajócskát kell szereznem addig. :-)

    VálaszTörlés
  9. nekem van 4 szóval viszek:))ez ne tartson vissza:)))

    VálaszTörlés
  10. Hűha, de jó lett!!:-)) Csak így tovább...még a Susannában van 3 gésa...;-D

    VálaszTörlés
  11. Kriszti ,igen láttam és tervben van:))de igy sosem kerülnek vissza az újságjaid:))kivarrom őket:)

    VálaszTörlés