2011. június 19., vasárnap

fázom:))

fukszi és lobélia

az ősöreg hibiszkusz fám enciánnal a háttérben

Hát valahogy így gondoltam:))

ő is fukszi mellette a luffaszivacs kezdemény

száradunk száradunk:))
Hát megjött a hideg,de legalább itt ülök és varrok,kötök.Kész lett minden amit eddig be akartam fejezni, Imi most alkotja a kereteket.A gésát valahogy így gondoltam,bár még nem az igazi(azt hiszem Mókától rám férne egy "hogy varrjunk varrógéppel egyenesen"tanfolyam:))Kicsit felgyorsultak az események mert Imi húgának most lesz a szülinapja és jó lenne elkészíteni neki a legjobb fodrászos képet(egyébként tényleg ő a legjobb)a barátnőm meg 50 éves lesz novemberbe de azt mondja jobb ha most tartja meg mert 50 négyzeten nem lehet annyi embert vendégül látni ,szóval megelőlegezi a szülinapját.Erre készülne a másik bonsai.Már megint tervek ,terv hegyek.Hétfőn munka,szóval rövidek a délutánok mindenre:))Rozi a közös vizslánk meg úgy gondolja hgy tizedeli a növényeinket.Minden nap valamelyiket kicsomagolja.Lülü ki sem megy mert ugye ha esik neki itt a helye.Nem megy ki.Kényes a drága:))szép hetet mindenkinek:)

5 megjegyzés:

  1. Szépek a növénykéid.
    És nagyon belejöttél a hímzésbe is. Szép lett a bonsai és a gésa kerete is illik a hímzéshez.

    VálaszTörlés
  2. Köszi,igaz mikor kimostam a bonsait akkor jöttem rá hogy a keretből még hiányzik a minta:))tán szétszórt vagyok?:))

    VálaszTörlés
  3. De hiszen tudod, hogy a minta csak egy ajánlás. Nekem így is teljesnek tűnik ahogy a képen látom. :-)

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom mit dicsérjek jobban, a képeket vagy a virágaidat. Nagyon tetszik a keresztszemes bonsai! A kertedet és a csodás virágaidat meg egyszerűen csak irigylem.
    Rita:)

    VálaszTörlés
  5. Ancsa kész lett ,ma "keretezzük"és mutatom igy is.Rita köszi és ha van időd gyertek erre.Egyébként Imi érdeme a kert mert azért nekem is csak 24 óra van:))

    VálaszTörlés